dilluns, 30 de juny del 2008

EUROCOPA

Bé, per si algú tenia algun dubte haig de dir que intentaré que aquest blog continui funcionant. I ara al tema d'avui dilluns a tot Espanya i a tot Catalunya, la final de la Copa d'Europa. Avui quan he sentit la gent que havia arribat a veure el partit, he quedat al·lucinat, un 80% de share, és a dir, de cada 100 tv, n'hi havia 80 tv que l'estaven mirant. Em sembla una barbaritat!!!!

Val a dir que aquesta Eurocopa l'he seguit d'aprop i a valgut molt la pena. Bon futbol i emoció fins al final, ha sigut l'Euro del equips revelació, perquè la magnífica frase: "El fubol és cosa d'onze contra onze, on sempre guanya Alemania", aquesta vegada no s'ha pogut complir. El tercer i el quart lloc és per Russia i Turquia, i el guanyador és Espanya (i això passa poc sovint).

El més maco de tot és que un català, de Terrassa ha sigut considerat el millor jugador, com a mínim sempre ens quedarà això, i també que el grup humà inspira confiança. Puyol, Xavi, Iniesta, Cesc, Villa..... s'assemblen a la Selecció de Bàsquet, que ha donat tant resultat. Potser avui surt Luis Aragonés a la Plaça Colón dient: Fu te bol !!!!!!!

Bé, doncs ara ja n'hi ha prou de futbol i de Cuatro i de tot una miqueta, que ens deixin descansar.




Xavier

2 comentaris:

Joan Roigé ha dit...

No se perquè aquesta foto del seleccionador em recorda més a un fèretre que una altra cosa. XD

Tonet001 ha dit...

Bé per la espanyola, ho han fet bé i se'ls ha de felicitar. El que m'ha fastiguejat una mica ha estat tant espanyolisme 'por doquier'. Especialment els qui no han pogut evitar treure's la careta de catalanista mentre entonaven 'A POR ELLOS' i 'PODEMOS'.