dimarts, 6 de maig del 2008

Passada la fira!!

Bé, doncs ja estem en una setmana més, la setmana després de la fira. Una fira que hem estat esperant durant un any, però ja està, ja ha passat. Ha sigut una grandíssima fira, una fira per recordar, però en volem una altra. Esperarem un altre any per poder viure aquests dies on els carrers del poble s'omplen de gent, gent que ve a disfrutar, gent que té ganes de passar-ho bé, i sobretot té ganes de passar-ho bé al carrer.

Aquesta setmana serà dura, però la veritat és que quant esperes tant de temps una cosa, quan la tens la disfrutes molt però si dura quatre dies..........després marxa, però vindràn següents edicions i les tornarem a viure amb molta intensitat, bé, com sempre!!!!

Vinga doncs, a continuar aixecant el món!!!!

Xavier

4 comentaris:

Joan Roigé ha dit...

Sip, ha estat molt bé la fira :)

Tonet001 ha dit...

Bé, jo diria que ha estat massa bé, tant que gairebé ni me n'he adonat. Els dies previs i la mateixa fira han passat com una exhalació. La propera serà la desena i ha de ser espetarrant... Xavier, apreta el teu entorn (especialment als qui els agrada apretar el cinto). Si cal que obrin una derrama mensual per tenir l'any vinent una fira més magnífica que mai i, sobretot, amb banderoles ;-)

Anònim ha dit...

Ei Xavi,
la veritat és que ha estat una fira genial i els amants de la música agraïm que hi hagi gent que es preocupi per oferir propostes culturals interessants, com és el cas de la fira de música al carrer de Vila Seca!!!

Ara,...esperar fins l'any que ve!:(

Natàlia

Anònim ha dit...

eSPAVILA NOI!