dilluns, 3 de març del 2008

L'esport

Aquest cap de setmana he viscut una experiència que feia temps tenia ganes, però per circumstàncies de la vida no havia passat. Sempre o avegades hem proposat amb els amics la possibilitat de fer un partit de "futebol" (1) els caps de setmana per poder així netejar la nostra consciència. Sempre cometiem l'error de proposar aquest event esportiu els diumenges (dia de descans per a molts i dia de mal de cap per d'altres) i mai no sortia res positiu, doncs per fi ho hem aconseguit, i a més a més amb un poder de convocatòria bastant important.

Si busqueu a la Wikipedia, trobareu que esport és: "El deporte es toda aquella actividad en la que se siguen un conjunto de reglas, con frecuencia llevada a cabo con afán competitivo. Como término solitario, el deporte se refiere normalmente a actividades en las cuales la capacidad física del competidor son la forma primordial para determinar el resultado" Si ens basessim en aquesta definició podriem dir que el que nosaltres vam practicar no era esport, era un petit intent per no caure en la vida geriàtrica, però per alguna cosa s'ha de començar i aquest va ser el primer pas. Ara espero poder-ho repetir i que no passin 6 mesos com l'última vegada.

Xavier

(1) Futebol: La pràctica del futbol però on la forma física no té cap tipus d'importància i no hi ha cap tipus d'afany competitiu.

4 comentaris:

Joan Roigé ha dit...

Ningú em va comentar cap lesió a remarcar... ningú va acabar al cap amb la cama inflada? ;) ... O es que vau acabar al bar abans de començar? XD

Anònim ha dit...

http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada
la direcció de la viki en català, però ja t'entenc en castellà sembla més acadèmica


http://twitter.com/estevegraset

Joan Roigé ha dit...

Fixa't que en l'apartat esquerra de "Blogs" has posat "Bolgs"...

Tonet001 ha dit...

Futebol?!
Què és açò? El futbol foteta?